سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه به نوایى رسید خود را از دیگران برتر دید . [نهج البلاغه]
کل بازدیدها:----28140---
بازدید امروز: ----4-----
بازدید دیروز: ----3-----
جستجو:
تابستان 1386 - کوثر نبی
 
 
  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    تابستان 1386 - کوثر نبی

  • مطالب بایگانی شده
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اخبار

  • گالری عکس
    ایران

    مذهبی

    جالب
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • مصحف فاطمه«س» چیست؟
    نویسنده: اعظم نوری جمعه 86/6/16 ساعت 8:0 عصر

    سؤال: گویند حضرت فاطمه(س) کتابی به نام مصحف دارد، که قرآن جامع همان است، و در دست امامان(ع) دست به دست می گشته، و اکنون در نزد حضرت مهدی آل محمد(عج) است، و هنگام ظهور، آن را آشکار می سازد، آیا این مصحف با قرآنی که در همه جا در دسترس ماست، فرق دارد؟ پاسخ: قرآنی که اکنون در همه جا در دسترس است، تحریف و کم و زیاد نشده، بلکه همان قرآنی است که با املاء پیامبر اکرم(ص) نوشته شده و تنظیم گشته است، و شخص پیامبر(ص) در نام گذاری سوره ها و تقسیم قرآن به 114 سوره، و تنظیم آن به همین صورت فعلی نظارت کامل داشته است. ولی مصحف فاطمه زهرا(س) کتاب دیگر با محتوای دیگر است، و هیچ گونه تضادی با قرآن ندارد. توضیح این که، مطابق روایات، مصحف فاطمه(س) کتاب مخصوصی است با مطالبی که آن مطالب از ناحیه فرشته مخصوص یا جبرئیل به حضرت فاطمه(س) القاء شده، و حضرت علی(ع) آن را نوشته و تدوین کرده است، در این کتاب سخنی از حلال و حرام نیست، بلکه مشتمل بر حوادث غیبی آینده و اسرار آل محمد(ص) است، و در نزد امامان(ع) دست به دست می گشته، و اکنون در نزد حضرت مهدی(عج) است و هنگام ظهور آن را آشکار می سازد، بناب راین نسبت فوق نارواست. در این راستا نظر شما را به چند روایت زیر جلب می کنیم: 1- شیخ کلینی به سند خود از ابوعبیده نقل می کند: که یکی از اصحاب از امام صادق(ع) پرسید:

    «مصحف فاطمه(س) چیست؟»

    ادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

  • حدیث عبادت زهرا(س)
    نویسنده: اعظم نوری جمعه 86/6/16 ساعت 7:58 عصر

    قصه نیایش زهرا(س) در آینه عبارت نگنجد. در این بخش ده حدیث زیبا از زبان حضرات معصومین(ع) در ترسم سیماى عبادى فاطمه(س) به خوانندگان گرامى ماهنامه کوثر تقدیم مى‏شود

    فروغ فرشتگان

    سالت عن اباعبدالله(ع) عن فاطمة لم سمیت الزهرا؟ فقال: لانها کانت اذا قامت فى محرابها و هو نورها لاهل السماء کما تزهر - تزهو - نورالکواکب لاهل الارض.

    علل الشرایع، ج 1: ص 215.

    راوى مى‏گوید:

    از حضرت صادق(ع) علت نامگذارى حضرت فاطمه(س) را به - زهرا - پرسیدم. فرمود: چون وقتى که در محراب عبادتش به نماز مى‏ایستاد فروغ نورش براى ساکنان آسمان مى‏درخشید همانگونه که نور ستارگان آسمان براى زمینیان مى‏درخشد.

    دلداده حق

    سمیت فاطمة بالبتول لانقطاعها الى عبادة الله تعالى مستدرک عوالم، ج 1: ص 80-81.

    حضرت فاطمه(س) به این جهت «بتول‏» نامیده شد که از همه بریده و دل به خدا بسته بود.

    ادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

  • گوشه اى از شخصیت صدیقه کبرى(س)
    نویسنده: اعظم نوری جمعه 86/6/16 ساعت 7:57 عصر

    بانوى بزرگ اسلام، حضرت فاطمه سلام الله علیهامظلومه زمان خویش و همه سده‏ها و قرن‏هایى است که تاکنون بر عالم اسلام‏گذشته است. این مرکز و قطب اهل بیت در سخنان پیامبر(ص) و نیز رفتارهاى آن حضرت‏با وى به خوبى معرفى شده است; به طورى که در جوامع روایى شیعه و سنى، بازتاب‏برجسته و گسترده‏اى دارد و همه محدثان و فقیهان به این سخنان و رفتارهاى‏پیامبر(ص) در معرفى دختر بزرگوارش به دیده اعجاب نگریسته‏اند.

    در این مقاله، گوشه‏اى از شخصیت صدیقه کبرى(س) را در آیینه گفتار و کردارنبوى(ص) در چهار قسمت مى‏نگریم:

    ادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

  • کوثر قرآن
    نویسنده: اعظم نوری جمعه 86/6/16 ساعت 7:56 عصر

    «بسم الله الرحمن الرحیم. انا اعطیناک الکوثر، فصل لربک وانحر. ان شانئک هو الابتر»

    معنویت قدسى فاطمه(س) در قرآن کریم، جلوه‏اى تام یافته. جمال معنوى و اوج پاکى و عصمتش، در آیه تطهیر، (1) درخشش انسان کامل را متجلى ساخت، آیه مباهله (2) شاهدى بر شکوهمندى و قدر و جلالتش شد.

    و سوره «هل اتى‏» (3) جلوه‏اى از مروت و ایثار فاطمه(س) را همراه با عارفانه‏ترین زمزمه هستى - «على حبه‏» - تجسمى زیبا بخشید.

    این جویبارهاى فضیلت‏به هم پیوند خورد و در سوره «کوثر» مجموعه‏اى دل‏انگیز از زیباییها و اصالتها را رقم زد و آن را به عنوان، هدیه‏اى الهى، تقدیم رسول خاتم(ص) کرد، زیرا فاطمه(س) یکى از مظاهر فیض مداوم و جریان پر برکت‏حرکت محمدى است که استمرار آن را با ذریه خویش تضمین کرد.

    در این راستا نگاهى به سوره کوثر داریم:

    ادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

  • اشکال و پاسخ در مورد آیه تطهیر
    نویسنده: اعظم نوری جمعه 86/6/16 ساعت 2:43 عصر

    اشکال

    بعضی گفته اند : آیه مذکور دلالت بر عصمت ندارد زیرا آیات قبل از آن و آیات بعد از آن درباره زنان رسول اکرم نازل شده و خطاب به آنان متوجه است و به قرینه سیاق باید گفت آیه مذکور نیز درباره زنان آن حضرت نازل شده و مخاطب در آیه ، آنها هستند.
    بنا براین اگر آیه دلالت بر عصمت کند باید گفت: زنهای رسول الله نیز ا زگناه معصوم بوده اند در صورتیکه این مطلب را نه کسی گفته و نه می توان گفت از این رهگذر است که باید بگوییم آیه اصلا دلالت بر عصمت ندارد نه در مورد زنهای آن حضرت نه در مورد سایر اهل بیت .

    ادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

    <      1   2   3      >

  • یاد داشتها
  • نامهاى گره‏گشا و توبه‏ى حضرت آدم (ع)
    [عناوین آرشیوشده]

     
     
    سفارش تبلیغ
    صبا ویژن